godnatt!

nu äre så här att  jah är helt slut efter idag (a) så jag tänkte väl ta och krypa ner i sängen!
har vare på bastet mä mammsen , alberto, lilja, och roberto:) haha jag prata itelefon typ hela tiden så jag tittatde inte (a) (tack för att du prata mä mej, de va sjukt kul♥) och sen kom jag hem och då knäppte jag och min älskade syster kort :D
älskar dej lillasyster♥♥
hihi (a)
imorron blire skola, sen träna mä älsklingsevelina :D♥
godnatt alla älskade söta bloggläsare:*

entligen:D

nu har jag entligen vare och köpt gymkort på ego :D
känns så himla skönt kan jag säga er:D men tyvärr så äre bara 10 klipp som jag kan träna, och dom kommer ta slut fort, men de äre värt;)

datasalen!

tjaa!:)

just nu sitter jag i datasalen på språklektionen(y) visste inte va jag skulle göra där uppe, så då passa jag på att gå ner hit och blogga lite :) och detta inlägg kommer jag att klaga ganska mkt så alla är medveten om de;)
men igår så kunde jag VERKLIGEN inte sova! jag låg och blunda och och verkligen försökte, men de gick verkligen inte :( men iaf så är jag as pigg i dag så jag lider inte av de ;)
jaja, men nu kanske jag ska ta och jobba lite så jag får nånting gjort (a)
ha en bra dag alla söta bloggläsare♥

haha, de fick bli en gammal bild på mej den här gången, bara för att de fanns inga på den här datorn (a) men är jag inte för gullig då? ;)

moppppppeeeee:D


entligen vare och betala så jag kan börja plugga till moppekortet :D för jag ska köra moppe till sommaren!!! och så äre bara (a)

kvällensslut är nu inne!

tacosen va hur god som helst *muuuums* i love it ♥♥
innan solsidan så började jag baka (a) tänkte jag skulle bjuda familjen på nå gott, så då blev de en vitchokladkladdkaka med jordgubbar :D
ser den inte för god ut då?;)
och jag är ganska stolt, för de bblev nåra inlägg idag iaf även fast jag bara vare hemma (a)

Tacoskväll!

vet ni hur glad jag är eller? (a) jag ska få tacos i dag IGEN :D:D:D
vi brukar ju äta de på fredagar , och de gjorde vi i fredags, men vi ska äta de idag oxå :D de är min favoritmaträtt, och de är ju superduper nyttigt oxå, eftersom de är en massa grönsaker och sånt ;) men oxå kommer våra snälla brorsor hit och ska äta mä oss! de va svin längesen man träffa dom :/

söndag söndag söndag

tjena!:)
tycker inte riktigt om ordet söndag, bara för att de är den dagen som är svin tråkig... ibland kan de vara kul, men för de mesta äre så tråkigt att de går inte att beskriva. och så är de för mej idag....

just nu ligger jag på soffan mä vääääärldens mensvärk och kollar på spy kkids. jag älskade dom filmerna när jag va liten, och jag och mina kompisar lekte alltid dom (a)


Min lördag !

tjoo :)
idag har jag alberto och mammsen vare i mina kusiners stuga (igen) i rumpan :)
hihi jag och denise pimlpa inte som alla andra gjorde utan vi satt och sola oss och hade de aaaas sönt även fast de fast de blåste(a)
sen gick vi tillbaka till stugan så började freddan och alberto grilla hamburgare *muuuums* kan säga er att dom va riktigt gott:D
och medans så "lekte" jag och denise att jag va dagotto och att denise va hans lillebror otto, men vi kalla henne sundberg;) aa, de va sviiiin kul och sen vill mamma knäppa kort på oss när vi hoppade från räcket,
så här såg de ut:




älskar de sista kortert(a) och jag älskar dej oxå bästa kusin, och tack för en underbart mysig dag♥
och tack alla ni andra oxå♥

ucsh, usch, USCH!!

jag ska gå och klippa mej i morron OCH JAG VILL INTE KLIPPA AV MEJ MITT HÅR:'(
fast jag tror ändå de är bäst för de är inte speciellt snyggt, ganska utslitet men de är bara TOPPARNA jag ska klippa inge annat!!!

ännu en dag hemma och sjuk...

godmorgon!
jag är fortfarande sjuk, men jag mår faktiskt mkt bätttre än vad jag gjorde förut! jag har bara 37.1 i feber, satt de är as bra :)
jag vill faktiskt inte vara hemma nå mer nu! men visst, de är sjukt jobbigt att gå upp till skolan, och de är hur skönt som helst att vara hemma och sova, men ändå äre så sjukt tråkigt... så imorron blire nog sola för mej;)
hihi , otroligt söt jag är va ;)
men nu ska jag kliva upp, ha en bra dag allesammans:)

godmorgon tisdag!

idag äre så här att jag är sjuk... jag har feber och känner mej alldeles yr och ont i hela kroppen, så jag blir hemma:/
och de är ju tisdag i dag, och de är ju då vi har sovmorgon, men jag vakna av att mitt huvud skulle sprängas och de kan jag säga er att de verkligen inte är kul-.- men som tur är så missar jag ingenting idag, för vi ska bara ha typ 40 min lektion so, och dom grejorna har jag hemma, satt jag kan vara duktig att plugga jag(a) och sen va de nån himla dans, satt jag tror inte jag missar så mkt;)
haha, jag bjuder på den otroligt vackra bilden;) (a)
typ såhär känner jag mej just nu-.- knappt kan titta...

nä, hoppas alla söta bloggläsare får en bra dag nu ♥

ingen kul dag....

jag kunde verkligen inte sova inatt.... de gick inte, de va helt svart i rummet datorn och tvn va avsängtd, och mobilen låg på bordet, och så ligger jag där alldeles ensam, och inte kan sova.... hur kull tror ni de känns? :(
men jag lyckas sova en halv timme iaf, så jag va inte så trevlig i morse... förlåt för de♥ men sen åkte jag till skolan och mådde jättedåligt... sista lektionen gick jag hem, för jag va alldeles vit i ansiktet och yr och superduper ont i huvet...
tänkte slå på en film nu, men jag läju somna, men vi får se hur de blir:)

godmorgon:)

förlåt att jag inte har bloggat så mkt, men jag har inte haft orken till att göra de(a) och jag vet ju att alla ni har saknat mej, eller hur ;)

men nu har jag iaf har jag sett farsan igenxD den är ju sååå himla bra satt man vill se den flera gånger (a)
snart ska jag gå och duscha och sen göra mej i ordning för att gå ner till stan :D
ha en bra dag alla söta bloggläsare ;*

titta va duktig min älskade elin är(a)

jag och elin va så duktig i går på idrotten! de va svin kallt, men för att vi skulle hålla oss varma så skottade vi nästan hela isplanen(y)

fredag!

tjatja:)

just kommit hem till min lilla sjukling inis :) hon har ätit en massa ipren så hon mår lite bättre nu :D
men jag tänkte vara så gullig och ta hand om henne lite och vara mä henne bara för hon är sjuk, och ligger bara i sängen (a)
men idag va jag en snabbis på stan :) först med elin sen evelina♥ jag gick och hämta mina pengar hos pappa oxå... de är så sjukt härligt att hålla 5000 kr i handen, men dom kommer snart vara borta:( bara för jag ska vara så himla duktig och ta moppekortet:D men 5000 äre värt(a)
men nu ska jag gå och göra nått att äta, va så äckligt på skolan-.-
puuuusss :*



älskar att de finns datasal på skolan!♥

tja :)

sitter i den älskade datasalen på skolan igen :) vi har engelska... och vi ska typ hitta fakta om ett land!  och vi valde Florida! och jag har märkt att jag vill åka dit :o för de är hur fint som helst där ju... drömer mej bort till drömarnas värld!(a)

ser de inte härligt ut? ;)

men nu måste jag fortsätta jobba-.-
puss så länge :*


bajs, bajs, bajs!!!!

INTERNETET HACKAR HEEEEELA TIDEN!!! DET ÄR INTE KUL :O
man loggas ut ur msn hela tiden och intyernetet är as segt :( nä nu är jag arg :@ (a)
men jag sitter iaf och kollar på mopeder, ooch jag har hittat en som jag vill ha:D
hihi gganska snygg vah :)

dags att sova snart för mej tror jag (a)

tjatjaa!
jag måste verkligen gå och lägga mej i tid i dag :o för jag somnar så himla sent och de är inte okej!!!
men dagen har väl vare bra! var på birsta med pappa efter skolan och köpte en sladd till min telefon, för mitt hedset giick sönder för ett tag sen :( men nu har jag de mkt bättre!! FÖR JAG KAN HA VILKA HÖRLURAR JAG VILL :D:D


godnatt alla söta bloggläsare!♥

vill inte ha meeeeeer snööööö :O:O

tjaa:)
jag är så grymt less på snön nu :O asso kan de bara sluta snöa för i h*lvetet:O (a) vill ha på mej sommarskor och inte behöva ha på mej tjockjacka, och de är ju så sjukt kallt så de går ju typ inte att vara ute.... de enda som är bra med snö är att de blir ljusare ute :) men nu ska jag sluta klaga (a)

iaf så hare varit en helt okej dag i dag faktiskt:) jag har vare jättetrött, för jag kunde inte sova igår..:( men jag har varit vaken hela dagen, fast jag somna till sittandes när jag kom hem (a)
sen va jag med min älskade evelina♥ på ego, och jag funderar starkt på att köpa gymkort där jag med :D men problemet är att jag inte har nå pengar-.- sen gick jag ner till stan, sen hem :)
Dagens outfit


nu ska jag snart åka och handla mä pappsen, hare bra :)♥

då vare dags att sova igen!

nu är jag jättetrött, så ska försöka sova snart:)
men ikv så har jag packat min väska eftersom jag åker till pappsen i morgon♥ jag har inte träffat han på mer en och en halv vecka:O satt de ska bli härligt att träffa honom igen :)
och sen så har jag oxå druckit te mä mamma och ina! de va mysigt ♥


nattinatti alla söta bloggläsare :*

Underbara Minnen♥

satt och kollade igenom bilder på mammas usbminne och hittade en massa snygga bilder från när jag va liten och lite annat smått och gott(a)
vilka otroliga minnen man får när man tittar på dom här bilderna! i love it♥

Dagens outfit!

godmorgon alla söta bloggläsare :*

nu sitter jag här i soffan hemma och väntar på att få åka till skolan! de är sjukt skönt att man börjar 10 över 12:D för er som inte visste de ;) jag blev klar mkt tidigare än va jag trodde, satt nu har jag inget att göra...
men iaf så slutar jag tio i fyra, så då får vi se va jag ska hitta på. de lutar mot att gå hem och plugga....men jag vill verkligen inte de, för jag plugga så himla mkt igår :O

DAGENS OUTFIT!


- vit långärmströja
- lacktights
- tubtopp
- hellokitty klocka (inte med på bilden)

Ha en riktigt bra dag:D♥

tack så hemst mkt för den fina alla ♥-dag present jag fick av dej mamma!



godnatt alla söta rara bloggläsare!♥

så, då var man klar mä hemprovet som ska vara inlämnat den 28e februari(a) gaaanska stolt!!!;) fast jag har två frågor kvar men då va så jobbig så jag tar dom en annan dag :D
såg nyss solsidan och den är ju sååååå grym asso :O                    '
men nu ska jag sova, för jag är svin trött efter allt pluggande, plus att jag sov inte sådär jäättebra i natt heller :/
nattinatti ALLA älskade bloggläsare och hoppas ni har haft de en bra alla ♥-dag!(a)

alla ♥-dag!

i dag tycker jag de är en speciell dag! de är såå mkt hjärtan och kramar hit och dit, och de är helt underbart att alla är så himlans glada! eller är de bara jag som tycker de?(a)
och idag är de ju den dagen då alla ska vara mä sina pojkvänner och flickvänner, men tyvärr så har jag ingen :/ så jag firar alla ♥-dag mä mamma:D
älskar dej mammsen♥
och en vääääldigt fin bild på oss, tycker jag (a)
men nu så måste jag kila, för jag ska plugga mä mammsen! är man inte duktig då?;)
och sen blire solsidan med kladdkaka som jag gjorde till alla ♥-dag present till mamma , alberto , ina och madicken (a) :)

plugg och städdag!

godmorgon alla söta bloggläsare;)
nu har jag nyss kommit upp från frukosten med familjen. ina va så gullig att hon fiksade allt själv:)
nu funderar jag på att göra mej i ordning och ssen vara så duktig att jag faktiskt ska plugga, så jag får klart de där hemprovet i religon som vi fick för ett tag sen (a) och sen måste jag städa oxå, för morfar och monica kommer hit sen på middag :D
gammalbild, jag vet :/ men jag har seriöst inga andra bilder:o

myskväll mä syrran<3

gokväll bloggen! (a
idag blev de myskväll mä min älskade lillasyster!♥ vi  va och köpte lite godis och chips (a) fast de va inte vi som betalade, utan de va panten vi hade hemma(y)
sen blev de film, men vi såg inte klart hela xD
sen gjorde jag varm oboy, men har tyvärr ingen bild på de :/
och det har varit en underbar kväll, tack min älskade älskade lillasyster, jag älskar dej♥
men nu ska jag sova:) nattinatti alla älskade bloggläsare♥

ruuuumpan;)

tjatja!
haha idag har jag vare i rumpan mä mina kusiner :D rumpan ligger i pråmviken för er som inte visste ;)
vi va mitt ute på isen föör dom ville pimpla och jag satt och sola (a) fast jag vet inte om jag blev så mkt brunare men xD

UUUUUUUUCSH!!!

vilket väder:o de är faktiskt inge kul att ha de så här!! jag vill ha sommar nu, på en gång :O
är sjukt less på vintern!! va hände mä att snön skulle försvinna? de va ju så härligt när man kunde gå på asfalten, men nu äre bara snö snö snö ööööööverallt-.-

skoooooooola!

tjatja:D

just nu sitter jag i den äääääääälskade datasalen på skolan(a) dom andra ska skriva nån himla nyhetartikel, (fast jag tror ingen gör de xD) men den har jag gjort klart för längesen, satt då passa jag på att blogga (y)
men vi hade ju nationella prov idag! och jag va huuuur nervös som helst, men de gick bättre än va jag trodde faktiskt :D har man godis löser sej allt (a)
jag, elinpelin och mörve the pörve gick ner på stan på lunchen! vi skulle köpa hårfärg till min lillasyster FÖR JAG ÄR SÅÅÅ HIMLA SNÄLL MÄ HENNE!!!!!  satt då ska jag få färga hennes hår ikv oxå(y)


haha, är vi inte söt?(a)

älskar dej lillasyster♥

PANNKAKOR!

hello!
idag skulle de bli pannkaka på skolaan, men alla va uppätna när vi kom kl 12-.- vi vart sååååå arg (a) för vi fick potatisbullar ist! och de berättade jag för familjen vid matbordet och då sa alberto att jag kunde få göra pannkaka, och då fråga jag mamma, och jag fick :D så nu blire att skämma bort sej lite i morron till frukost, och det är lite för att vi ska sitta och skriva nationellt prov, ovh de måste man ju ladda inför (a)
men nu har jag pluggat religon i fleeera timmar,visst är jag duktig?(A)
men nu så ska jag nog gå och lägga mej så jag blir pigg inför i morron (a)
nattinatti alla älskade bloggläsare :*

hemma hos elin!

just nu sitter jag hemma hos elin, och äntligen är de första nationella provet klart (a) de gick faktiskt bättre en förväntat, så jag är as glad :D sen hade vi två timmars håltimme (Y)
vi har nyss ätit lite makaroner, ost och smör ;) det är elins sommarmat:) de är as gott, fast man blir mätt fort(a)
men nu ska jag äta upp, sen måste vi dra oss tillbaka tilll skolan, för då har vi so, sen slutar jag kvart i 2 :D:D hehe jag ska tilltandläkaren (a)



elins underbara sötaste katt jones :D♥

hahahhaha detta är roligt (a)

de är sjukt kul att sitta och titta på när mamma sitter vid datorn xD just nu sitter hon vid spotify och letar låtar, och de är så sjukt kul, för jag kan typ alla låtar(a)
och gissa vad som händer i morron..... DET ÄR NATIONELLA i svenska:O
haha, jag vill inte :( men jag hoppas de kommer gå bra för mej (a)(va lite ego nu menmen;)

hemma, mår dåligt!

tja!
just nu äre faktiskt synd om mej :/ jag mår verkligen inge bra, jag bara sover och sover och sover (a) de är hur skönt som helst, men de är inte kul att ha så ont i huvet som jag har... och sen hostar jag hela tiden-.-
aja, har precis vipsat ihop en ungspannkakesmet, *mmmmums* och väntar på att ugnen ska bli varm! de tar ganska långtid x) men de är de värt (a) och jag har faktiskt oxå vare så duktig, att jag har städat mitt rum (a)
även fast jag har så ont i huvet att jag knappt kan gå :)
nu måste jag kila, magen börjar kurra(a)

ännu en dag på skridsko-sm!

tjatja!
nyss komme hem efter en underbar dag på sm! den ända nackdelen som har varit i dag de va att jag har mått sjukt dåligt... tror nästan jag har feber nu, men aja skit samma:) det har vare en fin dag i dag, och inte kallt heller (y)

MASSTART!

de va hur coolt som helst att vara på sm (a) har inte vare mä om nå roligare innom speedskatingen, eller jo de har jag men dehör va sjukt kul!!!

skridsko-sm!!

nu har jag nyss kommit hem efter en hel dag på gärde!:D de har vare otroligt kul!! och jag va funktionär ;) fast jag gjorde inte så mkt.... men de lilla jag gjorde va till stor hjälp :)
ska dit i morron oxå, och jag längtar faktiskt (a) även fast de va svin jobbigt att kliva upp klockan åtta, så vare värt de :)
jag får stå för bilden, även fast de inte va jag som åkte (a)
men är jag inte lite snygg ;)


men nu ska jag göra mej i ordning, för vi ska på en sm-middag ;) med alla coola sm-skridskoåkare(a)

hemmakväll mä pappsen!

nyss kommit hem från ett möte för dom som ska vara funktionär, (inom speedskatingen) jag känner mej otroligt snäll (a) bara för att jag har slutat i speedskatingen, men ställer upp och jobbar under en helg! men de ska faktiskt bli kul, men sjukt jobbigt att kliva upp på morronen-.-
nu blire hemmakväll mä pappa, för ina den proppen är hos madicken :* de är faktist skönt att vara hemma nån gång :o fast är man de förmycket, så blire långtråkigt :p


men nu blire tv! de är ju let´s dance ;)

nyss kommit hem!

nu har vi nyss kommit hem från farfar och barbro :) vi fick bullar och tårta där(a) eftersom barbro fyller år, så ett stort grattis till henne :)♥  de va mysigt att komma dit i dag, för annars skulle jag bara suttit hemma och inte gjort nåååånting-.-



korv och makaroner!

nu ska jag gåå och göra mej i ordning, för jah ska åka till farfar och barbro för hon fyller år:D♥

ina och madicken håller på att bleka inas hår! från svart till blont.... inte bra för håret(n)

får tyvärr inte lägga upp någon annan bild :/ men hon är såååååå söt i den där mössan (a)
love u my little sister♥

hemma!

tja!
nyss kommit hem och lagt mej i sängen! jag är så sjukt trött, men jag vet att jag inte får sova :/ min dag har faktiskt vare helt okej! gissa va vi hade på idrotten då? skridskor-.- och jag kan verkilgen inte åka :O antingen ramlar jag framåt eller bakåt (a)
men nu ska jag gå och duscha sen göra mat till mej, madicken och ina :)

godnatt bloggen!

nu äre dags att sova! eller iaf försöka... jag har somnat sååå himla sent i mer en en vecka nu, och de är sjukt:O jag är inte ens trött på dagarna även fast jag har sove typ 4-6 timmar... de är sjukt och jag vet att inte kroppen mår bra av de, så jag tror att jag måste försöka ändra på de! men de är svårt:( jag ligger bara och kollar upp i taket, jag gör ju inge annat :/ aja men nu ska jag vara duktig, och ta tag i saken och stänga av datorn (a) nattinatti mina älskade bliggläsare♥
tkr dom här bilderna är så otroligt söta (a) älskar nallarna♥

PAAAANNKAKOR!!

JAG OCH ELIN MÅSTE SERIÖST VARA BÄST PÅ ATT GÖRA PANNKAKOR :o vet ni hur god dom blev eller? ;)
hur god som helst!! fast allt de jag och elin gör blir ju hur bra som helst satt de vore väldigt konstigt om de inte blir de(a)
ser de inte gott ut? grädde, chocklad och socker ;)

ovanligt fin bild på mej (a)

öppet hus!

nyss komme hem från öppet hus! de va en massa femmor från typ skönsmon och södermalm! jag va i so-rummet-.- fast jag va inte där så himla mkt (a) va mest ute och träffa roligt folk :D vi va där från halv fem till typ åtta, de va lite drygt men  trevlit vare :)
hehe ;)
men nu funderar jag på att gå och ta nått att äta (a) känner mej lite små hungrig:/

nyss kommit till elin!

tjaba :D
¨
idag hade vi kemiprov-.- hehe jag hade inte pluggat nåånting , sen plugga jag på en lektion, och jag skrev  på alla g frågor, och några vg :D känner mej ganska stolt (a)
men nu sitter jag hemma hos elin, och har nyss fått sett jones :D:D

är han inte jättesöt (a) tkr inte om elin för hon har fått han :(

men nu ska jag och elinpelin gå upp och göra pannkakor :D sen drar vi tbx till skolan för de är öppet hus ;)

jag va tvungen att ta kort på mitt hår(a)

jag vill verkligen inte klippa mej :O men jag måste snart de... och jag mår dåligt bara att tänka på de :/ men de MÅSTE bli av nångång (a)

birsta idag igen (y)

shasha!
idag åkte jag och mammsen till birsta! entligen fick jag göra nått mä bara mamma :O de va evigheter sen bara hon och jag gjorde nått:( men de va as hur mysigt som helst(a) vi åt på ikea oxå(y)
vi köpte massa saker till huset som vi behövde! och bäst av allt.... VI KÖPTE NY MATTA TILL MEJ :D:D (fast de är tre)


blev du inte ganska snyyggt?(a)


RSS 2.0