förlåt förlåt förlåt...

jag vet att jag är jättedålig på att blogga nu.. men de är ju faktiskt sommar, och jag har sånt där mobiltbredband så jag kan inte lägga upp nå bilder och då äre inge kul att blogga (a) men jag lovar, jag har mycket att berätta sen när jag kommer hem till stan! ni får stå ut en vecka till!
puss och kram alla söta bloggläsare;*

belöning...

hello!
mammsen och jag va och tränade på ego förut! de va super skönt att entligen få träna och få lite muskler!:') och eftersom de inte är sådär bra väder så de går och sola och sånt, så äre skönt att träna lite!
men jag har komme på att man ska alltid belöna sej med något efter att man gjort nånting bra... så idag belönade jag mej själv med lite fika och ett varmt och mysigt bad, i vårat nya badkar:D och de är skönt att kunna slappna av och mjuka om musklerna lite!:')

myskväll!

hejsan!
igår hade jag och min underbara kusin denise en myskväll! vi poppade popcorn , drack cola och tittade på "Hotell Gyllene knorren" allstå, jag tycker faktiskt de är en super mysig film, och den är rolig oxå(a) helt klart värd att se:')
sen senare på kvällen dansade vi till högmusik! svin kul vare, fast sjukt varmt(a)

barnvakt!

tjenixen blixten!;)
de har vare lite dålig uppdatering.. ber så hemst mycket om ursäkt(a)
men idag äre lördag, och de är bara skit väder ute, kan nästan aldrig ligga ute och sola och få tillbaks brännan... men de kommer väl:D
och ikv ska vi vara barnvakt åt kusinerna deninse och isac! ska väl bli rätt skojjigt:)
en gammal bild från i julas! så gulligt:)<3

stan!

hello!
idag är de verkligen skitväder i staden sundsvall! man kan inte vara ute fatt de regnar...:/ men iaf så åkte jag ner till stan för att umgås lite med min syster ina!
och så fick jag höra världen bästa nyhet idag!!!! JAG HAR KOMMIT IN PÅ DEN LINJE JAG VILL GÅ PÅ:D jag är så glad för de att de inte går att beskriva asso!(a)
jag bor i denna tröja nu!
och jag köpte oxå örhängen, men jag får inte in bilden på den....:/

skuleskogens nationalpark!

morsimorsi!
jag vet att de har vare dålig bloggning nu på sista tiden, men de känns inte sådära jättekul att blogga om ingenting, eller va tycker ni?;)
men i torsdag va jag på skuleskogens nationalpark mä mammsen, inis, lena och kim:) vi gick typ 9 km eller nått, och de va döö jobbigt, fast bra träning;)









galtström!

hejsan!
idag har jag, mamma, ina och alberto vare i galtstörm eftersom de har vare så otroligt varmt!
vi hade mä oss satt vi glillade både kött och marsmellow! *muuums*♥ och såklart låg vi och sola i flera timmar:D
















GATUFESTEN!

godmorgon!:)
nu vare ju så här att jag va på gatufesten i onsdags med nathalie och jennifer! och såklart så träffa man ju annat folk där! men jag hade svin kul och jättetrevlig! helt klart en lyckad kväll!:D
och så va de ju hur bra artiseter som helst oxå! tex, ulrik och jason derolo! men jag åkte inte en ända karusel...  
men jag åkte inte en ända karusel... sätter inte min fot på en som snurrar!(a)

RIGA!

förra helgen va jag till Riga med pappa Ina Fia Fredrik och Frida!
bilresan gick jättebra ner till stockholm, men när vi hade checkat in och klive på båten blev hytten en besvikelse... så som vi hade beställt fick vi inte... men de gick bra ändå, de va mysigt att få en egen hytt med tjejorna Ina och Frida! vi hade de jättetrevligt och super mysigt, fast de finns inte så mycket att berätta om de, bara att vi hade kanon väder i Riga och att de regnade nästan ingenting!:)

lite jag inte berättat...

hejsan alla otroligt söta människor!:')
jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på hur länge som helst:( men jag har faktiskt haft fullt upp om jag ska vara helt ärlig... de som ni flesta inte vet, de är att jag har gått sommarskola... på grund av att jag inte klarade 9ans nationella! när jag fick reda på att jag inte skulle få godkänt i matte och att jag skulle behöva gå sommarskola, de va hur hemskt som helst, de första jag tänkte va mitt sommarlov är förstört... tyckte de va jättehemst och allt sånt där! men om jag ska vara helt ärlig så har de inte vare så hemskt att gå där, jag har lärt mej mer än va jag gjorde i 9an och de har bara vare kul:') så imorron får jag kanske godkänt i matte:D
satt ni som går ut nian tills nästa sommar, va inte rädd, de finns sommarskola, och de är sjukt bra!:)



förlåt för min dåliga uppdatering...

godmorgon mina älskade läsare!
de är så här att jag inte har haft tid att blogga... jag har gjort sååå mycket så ni inte kan förstå:O
men de är ju faktiskt sommar och sommarlov, och då hinner man inte blogga så mycket... inte jag iaf;)
idag är de ju fredag, och jag och min kära familj ska faktiskt åka till riga idag :D jag kommer hem på söndag, men jag tror inte jag hinner blogga något fören tisdag eller onsdag om inte senare :O
och i detta inlägg tänkte jag dela med mej lite bilder från när vi var och grilla i Berga!

RSS 2.0